Florin Salam se apuca de filme in America !

Desi se bucura de un imens succes in industria manelelor, Florin Salam se pregateste sa dea lovitura si pe marele ecran. Manelistul a fost contactat de actrita si totodata scenarista Claudia Motea sa apara in productia pe care aceasta isi doreste sa il filmeze.

Florin Salam va face parte din distributia filmului, alaturi de bunul lui prieten Nick Radoi. Cei doi sunt extrem de entuziasmati de intregul proiect, iar filmarile vor avea loc in Los Angeles.
In timp ce Nick Radoi isi va intepreta propriul rol, Florin Salam va interpreta rolul unui taximetrist care traieste cu speranta ca va ajunge un mare cantaret de succes.

„E o propunere care chiar ma incanta. E vorba de prietenul meu Nick Radoi, care are o idee. A fost contactat de cineva, care vrea sa faca un film. Eu si el avem rolurile cele mai importante. Cred ca eu voi fi sofer. Imi place sa plec de jos si sa ajung undeva sus. Dintr-un sofer, care oricum era bine, de acolo sa ajung sa fiu un fel de lider. E vorba de o fata care se indragosteste de mine, ajung un bun artist, devin un fel de lider”, a spus Florin Salam la un post de televiziune.

Intrebat daca a mai avut vreodata si o alta ocupatie sau meserie in afara de muzica, Florin Salam a oferit un raspuns care, initial, i-a luat pe telespectatori prin surprindere.

„Electrician! Nu, n-am avut timp niciodata de asa ceva. Nu imi este rusine sa am rolul de sofer. Este chiar o onoare”.

Sursa noastra: wowbiz.ro

Eroare în baza de date WordPress: [Table 'radioex3_exprt.wp_comments' doesn't exist]
SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS wp_comments.comment_ID FROM wp_comments WHERE ( comment_approved = '1' ) AND comment_post_ID = 48 AND comment_parent = 0 ORDER BY wp_comments.comment_date_gmt ASC, wp_comments.comment_ID ASC

Lasă un răspuns