Copilul de Aur pune umărul pentru candidatura Bucureștiului la titlul de Capitală Europeană a Culturii !

În contextul canditatorii Bucureștiului la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021, Sorinel Copilul de Aur își spală maneaua amestecând-o cu muzică electronică fix în cel mai famat cartier al Bucureștiului, în cadrul festivalului ”Sistem ca pe Ferentari” (4-5 septembrie 2016, Parcul Aleea Livezilor). 

Evenimentul trance-cultural propus cartierului unde muzica oficială o reprezintă maneaua, îi mai aduce pe scenă, pe lânga Sorinel Copilul de Aur, pe Leo de Vis, Mitzu din Sălaj a căror muzică este amestecată cu mix-urile dj-ilor PRDZ SNDSST ori suedezul Joxaren, dar și mulți invitați din cartier.

Festivalul își propune  să vină în ajutorul nevoilor culturale și subculturale ale comunitățiilor periferice.
Experientul muzical ”Sistem ca pe Ferentari” cu care idolul respectivului cartier, manelistul speră să ajungă la MTV, dorește să dezvolte un tipar de colaborare intre comunitari.

Sursa noastra: libertatea.ro

PLAY LA CEL MAI SMEKER SISTEM !

Eroare în baza de date WordPress: [Table 'radioex3_exprt.wp_comments' doesn't exist]
SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS wp_comments.comment_ID FROM wp_comments WHERE ( comment_approved = '1' ) AND comment_post_ID = 51 AND comment_parent = 0 ORDER BY wp_comments.comment_date_gmt ASC, wp_comments.comment_ID ASC

Lasă un răspuns