Un barbat a ajuns desfigurat in urma distractiei cu artificii in noaptea de Revelion

Bărbat în stare critică adus la Timișoara, după ce o petardă i-a explodat în față, la Armeniș ,județul Caraș-Severin, în noaptea de Revelion. Omul, în vârstă de 29 de ani, a rămas orb și a rămas desfigurat, în urma incidentului.


Victima împreună cu câțiva prieteni au sărbătorit Noul An cu petarde. Unul dintre cei prezenți a dat foc unei cutii cu artificii, care a explodat la aproximativ jumătate de metru de fața victimei.


Bărbatul a fost dus la spitalul din Caransebeș, iar apoi a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Timișoara, unde a fost internat, în stare gravă, în comă, la secția de neurochirurgie.


Victima a pierdut un ochi, iar celălalt ochi i-a fost grav afectat, astfel încât a rămas orb. Mai mult, bărbatul a rămas desfigurat în urma accidentului, fiindu-i afectate atât maxilarul cât și sinusurile.


Potrivit reprezentanților IPJ Caraș-Severin, o echipă de polițiști urmează să verifice, în cursul zilei de miercuri, în ce categorie se încadrează materialul pirotehnic folosit, de unde a fost achiziționat și dacă este permisă comercializarea acestuia.

radio manele radio manele online