Sinucidere socanta in noaptea de Revelion. Un tanar a sarit de pe un bloc din centrul Timisoarei

 

Un tânăr de aproximativ 20-25 de ani și-a dat ultima suflare în noaptea de Revelion, la Timișoara. Din motive cunoscute doar de el, a decis să intre într-un bloc din centrul orașului și să sară în gol de la ultimul etaj. Șocantul incident a avut loc pe Intrarea Doinei, în spatele sensului giratoriu din Piața Mărăști. Locatarii blocului susțin că tânărul a dat târcoale imobilului mai mult timp, iar apoi a găsit o modalitate de a intra în scară. În câteva minute, băiatul a deschis un geam de pe casa scării și, înainte ca cineva să îl poată împiedica, a sărit de la ultimul etaj, zdrobindu-se de asfalt.


Oamenii au sunat imediat la 112 și i-au aprins o lumânare la picioare.


La fața locului au sosit imediat mai multe echipaje de Poliție, împreună cu criminaliști. Deoacamdată, tânărul a rămas neidentificat, el neavând niciun act asupra lui. De asemenea, el nu a lăsat niciun bilet prin care să își explice gestul.


Polițiștii vor continua ancheta și vor încerca să stabilească atât identitatea sinucigașului, cât și motivele care l-au făcut să recurgă la acest gest extrem.

radio manele radio manele online