Noul smartphone Samsung Galaxy S5 va cuceri lumea in 2014?

Noul smartphone de top al companiei sud-coreene Samsung, modelul Galaxy S5, este destul de aproape de o lansare in 2014.

Noile sale caracteristici, precum rezolutia Full HD de 2.560 x 1440 pixeli a ecranului si procesorul performant octa-core de 64 de biti, l-ar putea duce in fotoliul de lider pe piata telefoanelor mobile din anul 2014.

Conform ultimelor informatii din presa de specialitate, Galaxy S5 ar fi intrat in productia de serie, potrivit IB Times.

Desi infromatiile nu sunt confirmate in mod oficial, Samsung Galaxy S5 va avea un ecran QHD AMOLED de 5,25 inchi. Conform publicatiei coreene DDaily, ecranul va utiliza un aranjament diamant al pixelilor, similar cu structura existenta la Samsung Galaxy S4 sau la Galaxy Note 3.

Ecranul AMOLED face parte dintre cele mai scumpe componente ale dispozitivului emblematic al companiei Samsung.

Unele zvonuri aparute in presa anunta ca Samsung ar putea fi prezentat in luna ianuarie 2014, iar lansarea sa fie prevazuta in februarie, insa nu exista nicio informatie sigura din partea producatorului.

Alte stiri spun ca Samsung S5 va fi prezentat in premiera la World Mobile Conference (WMC) de la sfarsitul lunii februarie. S-au mai intalnit asemenea strategii la Samsung, cand modelul Galaxy S2 a fost prezentat la WMC si apoi a fost lansat in luna mai a acelui an.

Urmatoarele modele Galaxy S3 si S4 au avut parte de evenimente proprii de lansare, facute pentru a atrage atentia mai mult pe piata mondiala.

Producatorul coreean ar putea sa vina si cu o alta imbunatatire fata de modelul anterior, printr-o carcasa metalica care sa o inlocuiasca pe cea din policarbonat.

radio manele radio manele online