Săgeata Stelei » "Roş-albaştrii" au zdrobit echipa lui Selymes, 5-0, ultimul test înaintea revenirii în grupele UCL

Reghecampf a mai bifat trei puncte plus alte bonusuri: moral bun pentru Schalke, Cristea resuscitat şi Piovaccari ”dopat” cu încredere de golgeter
Liga 1 a început să semene cu campionatul Scoţiei rămas doar cu Celtic, fără Rangers. Dungile de pe tricourile campionilor României sînt roşii şi albastre, nu alb-verzi ca ale catolicilor din Glasgow, dar impactul asupra campionatului e la fel de mare. Steaua domină şi senzaţia este că formaţia lui Reghecampf mai foloseşte liga internă doar ca pe un training pentru Champions League. E drept că nici un adversar pe care Steaua l-a întîlnit în acest sezon n-a arătat atît de rău precum Săgeata Năvodari, dar unele semne rezistă şi cînd scoţi din calcul echipa lui Selymes, una pe care primăria şi Anamaria se ambiţionează s-o considere suficient de bună pentru primul eşalon.
Cristea pare iar fotbalist
Semne precum prestaţia lui Cristea, cu un gol şi o pasă de gol plus alte execuţii excelente, inclusiv o centrare "tăiată" pe care Stanciu a irosit-o incredibil, bară cu capul, deşi avea toată poarta goală înainte şi beneficiase de timp suficient ca să vadă unde îi vine mingea. Deja contribuţii mai importante decît bifase "Prinţul" într-un întreg sezon în care se împărţise între Petrolul şi Standard Liege! Dacă aşa arată "leneşul" Cristea după doar o lună şi jumătate în Ghencea, te poţi întreba ce s-ar fi întîmplat în situaţia în care Thomas Neubert l-ar fi prins la Steaua pe Bănel Nicoliţă?! Probabil că următoarea Olimpiadă ar fi avut un favorit cert pentru proba de maraton.

Piovaccari, Prepe, Cristea
Adrian a deschis distracţia cu "assist" la golul lui Piovaccari. Italianul inventase la Varşovia o execuţie greu de imaginat, gol din alunecare dintr-o fază în care se afla singur cu portarul, acum a mai dat un gol-definiţie pentru stilul lui de joc. Federico a lovit mingea cu capul, nu tocmai fin, şi aceasta a ajuns în poartă după ce a raşchetat "cocoaşa" stoperului Lucian Munteanu. Prepeliţă a făcut 2-0, Cristea 3-0, ambii beneficiari ai erorilor unei apărări dezorientate complet. Viorel Dinu a dat impresia că Steaua s-a mai relaxat şi că Săgeata ar fi putut da măcar un gol care să transforme scorul într-unul mai decent, doar că n-a fost aşa.

Cadou pentru Kapetanos
N-a marcat atacantul pe care nevasta lui Reghecampf l-a plimbat pe ruta Snagov-Chiajna-U Cluj-Năvodari şi campioana a redevenit, o dată cu intrarea pe teren a lui Kapetanos, motivată să-şi calce în picioare adversara aproape inexistentă. Grecul a transformat un penalty scos de către Adi Popa şi peste mai puţin de 10 minute a realizat dubla, un debut perfect la un nou club. Nu mai avea nici un gol în 2013!

Statistica "scarry" se topeşte cînd dai peste Năvodari. 5-0, doar două puncte pierdute de la startul sezonului şi nici o rivală serioasă deocamdată în lupta pentru cîştigarea campionatului. Liga 1 îi dă Stelei numai motive de relaxare şi timp să se pregătească pentru debutul ei în cealaltă ligă, miercuri, la Gelsenkirchen.

radio manele radio manele online