Radu Stroe se deplasează la Galaţi pentru a verifica situaţia cetăţenilor afectaţi de inundaţii

Ministrul de Interne Radu Stroe se va deplasa sâmbătă în Galaţi împreună cu secretarul de stat Cătălin Chiper, coordonator al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a verifica situaţia cetăţenilor din zonele afectate de inundaţii şi stadiul distribuirii ajutoarelor către aceştia.

"Ministrul Afacerilor Interne va inspecta şi starea angajaţilor MAI care, de 48 de ore, sunt în misiune, în teren, ajutând persoanele evacuate din locuinţe şi cele ale căror gospodării au fost inundate. Peste 600 de angajaţi ai MAI - pompieri, jandarmi, poliţişti - acţionează la această oră pentru evacuarea apei şi aluviunilor din locuinţele şi curţile populaţiei din Pechea, Slobozia Conachi, Cuza Vodă, Cudalbi, Costache Negri şi Cuca", informează Ministerul de Interne într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, jandarmii şi pompierii aflaţi în zonele afectate sprijină acţiunea de distribuire a ajutoarelor trimise în zonă. AGERPRES (AS - autor: Dana Piciu, editor: Cristina Tatu)

radio manele radio manele online