Conflict de proportii la Steaua: Gigi Becali intervine

Desi se afla la Penitenciarul Jilava, Gigi Becali este conectat cu evenimentele ce se petrec la clubul Steaua. Patronul campioanei Romaniei a decis sa intervina in conflictul izbucnit in ultimele zile intre verii sai si familia Reghecampf.

Gigi Becali a fost deranjat de reactiile pe care verii sai le-au avut la adresa antrenorului Stelei si a purtat o discutie prin care a facut apel la calm.

El le-a cerut verilor sai sa nu-l atace pe Reghecampf deoarece echipa ar putea avea de suferit inaintea meciului cu Legia Varsovia.

"Eu nu sunt un om care sa caute cearta. Cu atat mai mult acum cat Gigi nu este acasa. Nu sunt genul de om ca sa fac polemica la echipa varului meu, mai ales ca el nu este aici si urmeaza un meci foarte important", a declarat Victor Becali.

Conflictul dintre cele doua parti s-a reluat sambata seara, dupa ce Laurentiu Reghecampf a anuntat transferul lui Vlad Chiriches la Tottenham.

Imediat, tehnicianul a fost acuzat de verii patronului ca nu este profesionist. In schimb, Reghecampf a raspuns spunand ca fratii Becali n-au avut niciun merit in transferul lui Chiriches la Tottenham.

Totusi, motivul real al conflictului il reprezinta faptul ca Anamaria Prodan a reusit sa obtina semnatura mai multori jucatori de la Steaua, unii dintre ei adusi la echip de verii patronului.

radio manele radio manele online