Se lanseaza pe piata incredibila tableta gigant, de marimea unei mese

Compania Ideum va lansa pe piata o tableta gigant, lata cam cat o masa de birou, care ruleaza cu ajutorul softului Windows 8. Imensa tableta are ca public tinta designerii IT si utilizatorii corporatisti.

Dupa cum ne spune si numele, Platform 46 dispune de un ecran tactil de 46 inchi, cu o rezoltie FullHD de 1920x1080 pixeli, capabil sa recunoasca 60 de atingeri concomitente. In acest fel, tableta poate fi utilizata in acelasi timp de zeci de utilizatori, noteaza Tech News.

Dispozitivul vine pe piata in doua variante. Prima se bazeaza pe un procesor quad-core Intel Core i7, cu o frecventa de 3,1 GHz, memorie RAM de 8GB si o memorie hard de 500GB. Dispune de module Bluetooth si WiFi, porturi HDMI, USB 2.0 si altele. Tehnologia WiDi permite conectarea wirelles la un televizor. Gadgetul are o inaltime de 68,4 cm si cantareste 72 kilograme.

Al doilea model dispune de un procesor quad-core Intel i7, cu o freceventa de 2,7 Ghz, o memorie RAM de 8 GB si un hard de 500 GB. Cantareste 57 kilograme si este inalt de 56,7 cm.

Tabletele neobisnuit de mari sunt asteptate pe piata in luna iulie a acestui an, modelul mai puternic costand 13.000 de dolari, iar fratele sau mai slab, 11.000 dolari.

 

radio manele radio manele online