A facut-o lata de ziua lui! Lui Alex Velea i s-au "lipit" mainile de trupul unei brunete focoase, sub ochii sotie si ai Antoniei!

Luni seara, Alex Velea a organizat o petrecere de pomina pentru prietenii lui la centrul de evenimente Ambasad'Or. Ca doar o data implineste 29 de ani.
Desi in ultima vreme nu prea s-a mai afisat alaturi de Ana, sortia lui, alimentand astfel zvonurile conform carora apropierea de Antonia depaseste pragul profesional, sarbatoritul si-a facut aparitia la bratul ei.

Dar cum cu o floare nu se face primavara, Ana nu prea s-a bucurat de atentia alesului ei. Velea a fost ocupat pana peste cap cu invitatii, dar si cu intretinerea atmosferei. Si totusi...

La un moment dat, artistul a reusit sa se elibereze putin, dar nici pentru Ana, nici pentru Antonia, si ea prezenta la chef, ci pentru o alta bruneta, la fel de focoasa ca ele. Epiosdul trait alaturi de domnisoara in cauza s-a "turnat" afara, in fata localului.
Velea si insotitoarea lui au iesit lipiti unul de altul. Artistul isi strecurase mana pe dupa talia ei trasa prin inel, ea, cu 20 cm mai inalta pe tocuri, isi sprijinea mana lenesa pe umerii lui, topita toata.

Au facut cativa pasi asa si s-au oprit. Bruneta parea putin euforica, probabil, de cat ciocnise in cinstea lui Velea, iar el incerca sa-i mentina atentia treaza. Fata in fata cu ea, fara sa tina cont ca sotia Ana ar putea iesi pe nepusa masa din local, cantaretul si-a "lipit" amandoua mainile pe soldurile ei si a fixat-o cu privirea.
Ca o salcie unduindu-se in vant, bruneta incerca sa-l urmareasca. In timp ce ii vorbea, Velea isi plimba mainile pe trupul ei, iar ea nu avea nimic impotriva. Si, uite asa, artistul s-a putut bucura in voie de unduirile trupului ei, un cadou nesperat, evident, de ziua lui!

 

In curand