Primul abonament de internet mobil care nu limitează viteza

Mobilitatea internetul este poate unul dintre cele mai importante lucruri din ziua de azi, iar atunci când un serviciu este simplu de utilizat, ieftin, iar limitarea vitezei după terminarea traficului inclus nu mai există o conexiune fixă poate rămâne de domeniul trecutului.

Operatorul de comunicatii 4G WiMAX Idilis a lansat un astfel de serviciu, iar costurile sunt de 10.5 euro plus TVA.

“Principalul avantaj al ofertei Idilis este simplitatea de a avea internet. Daca pana acum a avea internet fie prin conexiune fixa fie prin device-uri mobile reprezenta o intreaga problema si uneori cunostinte tehnice peste medie, prin oferta noastra a avea internet este la fel de simplu ca şi cum ţi-ai achiziţiona un telefon mobil dintr-un magazin de specialitate”, a declarant pentru ECONOMICA.NET, Dan Croitoru, marketing and sales al Idilis.

Potrivit acestuia, cu acest tip de conexiune ai internet de mare viteza fără să mai fie nevoie să tragi cabluri prin casă. Odată ce ai achiziţionat un dispozitiv de la Idilis, l-ai conectat la o priză, iar apoi ai internet.

Operatorul este prezent în majoritatea oraşelor din România de peste 10.000 de locuitori şi astfel deţine cea mai mare acoperire cu servicii 4G WiMAX de pe piaţa locală. În Bucureşti, Idilis are o acoperire de peste 90% din suprafaţă.

Este singura ofertă de pe piaţa românească prin care viteza la internet pentru că nu există limită de trafic. La celelalte oferte ale concurenţilor, apare o scădere a vitezei după epuizarea limitei de trafic.

La 10.5 euro fără TVA beneficiezi de o viteză de conectare de până la 40 Mbps pentru download şi de 8 Mbps pentru upload.

In curand