Uite cu ce ROȘCATĂ celebră a fost Cătălin Botezatu la nunta Valeriei Marini, fosta iubită!

Cătălin Botezatu a fost în acest weekend prezent la nunta fostei sale iubite din Italia, Valeria Marini. Designerul român însă nu a fost singurul de pe plaiurile mioritice care a participat la petrecerea cu fast. El a fost însoțit de o roșcată celebră.

Cătălin Botezatu a încheiat în termeni amiabili relația cu focoasa italiancă Valeria Marini. Nu numai faptul că ei au rămas prieteni, dar vedeta din Italia l-a invitat e Bote la nunta ei. Așa se face că acesta a mers la petrecerea de fițe, însă nu singur, ci la brațul unei roșcate celebre din showbiz.

Este vorba despre Mihaela Borcea, nimeni alta decât fosta soție a fostului acționar de la Dinamo, Cristi Borcea. Cei doi nu au ezitat să-și facă fotografii în încpărerea în care Valeria și omul de afaceri italian Giovani Cottone.

"Am asistat la una din cele mai frumoase cununii civile din viața mea! Valeria a fost superbă!", a declarat Cătălin Botezatu.

Evenimentul grandios a avut loc organizat în Villa Piccolomini din Roma. conform adpm.ro. La ceremonia civilă și la petrecerea exclusivistă au fost invitate peste 1000 de persoane, printre acestea nume cunoscute din showbiz-ul italian și internațional: Ivana Trump, Maria Grazia Cucinotta, Gigi D'Alessio, Anna Tatangelo, Brigitte Nielsen, Carlo Pignatelli, Renato Balestra.

In curand