Hotmail nu mai exista. A devenit Outlook

Hotmail, mesageria electronica gratuita a gigantului Microsoft, utilizta de milioane de oameni din intreaga lume, si-a incheiat o etapa din viata si acum se numeste Outlook.com.

“Suntem bucurosi sa anuntam ca am finalizat cu succes operatiunea de transfer a tuturor clientilor Hotmail spre Outlook.com”, a anuntat Dick Craddock, un responsabil al Microsoft, intr-un mesaj postat pe blogul sau.

Pe fondul entuziasmului tot mai mare al internautilor pentru Outlook, aceasta migratie “ne-a permisa sa depasim pragul de 400 de milioane de conturi active Outlook.com”, a adaugat el.

Tranzitia a demarat in februarie, cand Microsoft a inceput sa testeze trecerea utilizatorilor de Hotmail.com spre Outlook. “A fost un proces de o magnitudine incredibila, poate fara precedent. A trebuie sa comunicam cu sute de milioane de oameni, sa le aduce la zi cutia lor de scrisori electronice si sa ne asiguram ca mesajele, contactele, dosarele si preferintele fiecarei persoane sunt protejate”, a explicat Craddock.

Microsoft afirma ca adresele Outlook se vor sincroniza mai bine cu alte servicii Microsoft, precum motorul de cautare Bing sau Skydrive, sistemul sau de stocare de date.

In curand