Iată care sunt ULTIMII FINALIŞTII de la "ROMÂNII AU TALENT"!

În cea de-a cincea semifinală, alţi 12 concurenţi au urcat pe scena de la "Românii au talent" pentru a lupta pentru un loc în marea finală.

Norocoşii, aleşi de votul publicului, sunt: Bruno Icobeţ şi Eduard Andrei Sandu. Juriul, format din Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre au avut de ales între Uninvented Theatre şi trupa Florea, iar ei au decis ca în finală să meargă trupa de acrobaţi Florea.

Iată care sunt concurenţii care au evoluat în ULTIMA SEMIFINALĂ!
Pe scena de la "Românii au talent" au urcat vineri seară Anca Nicoleta Caus, "Shakira" din Oradea, contorsionistul Darius Bulzan, magicianul Alexandru Marcu, dansatorul Adrian Ilinca, Bruno Iacobet şi cei trei câini ai lui care au ridicat juriul în picioare în etapa preselecţiilor, trupa Blade Strings, ventrilocul Eduard Andrei Sandu, acrobaţii de la Goldenhands, majoretele Rasnov, trupa de acrobaţi Florea, fetele de la Performers Crew şi dansatorii de la Uninvented Theatre.

La fel ca în sezoanele anterioare, regulile concursului sunt aceleaşi: dintre cei 12 concurenţi prezenţi în fiecare dintre cele cinci semifinale live, doar trei vor ajunge în marea finală de pe 11 mai.

Cei care vor decide sunt atât publicul şi juriul. În urma voturilor telespectatorilor, se va face un top 4 al primilor clasaţi. Doi dintre ei vor merge direct în etapa următoare, iar juriul va alege încă un finalist dintre cei clasaţi pe locurile 3 şi 4. Aşadar, în mare finală, 15 concurenţi se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român al ţării.

Premiul cel mare este de 120.000 de euro.

 

In curand