Marile nume ale Internetului se adună din nou la Bucureşti

Companii şi branduri majore ale Internetului se adună la Bucureşti, în 6 şi 7 iunie, pentru ICEEfest. Lista speakerilor deja confirmaţi anunţă un eveniment de anvergură.

De la Facebook, Google, Youtube, Skype, Yahoo, PayPal, Microsoft până la BBC sau HBO, continuând cu reprezentanţi de vârf ai unor grupuri de comunicare majore din lume, precum Saatchi & Saatchi, Duval Guillaume Modem, Draftfcb, McCann Erickson, Grey Group, Mediabrands Worldwide, Lbi şi alţii.

O atenţie mult mai mare va primi, anul acesta, şi zona dedicată jocurilor şi internetului mobil, printre speakerii confirmaţi fiind deja reprezentanţi ai Deezer, Orange, Ubisoft sau Gameforge.

Evenimentul va avea şi o parte de divertisment, care cuprinde momente de stand-up comedy, o seară dedicată filmelor virale şi umorului online, un concurs al dezvoltatorilor de aplicaţii mobile, ceremonia de decernare a premiilor IAB MIXX precum şi întâlniri inedite între vedete de prin rang şi fanii lor de pe Facebook.

"Pe lângă expoziţia de tehnologie şi evenimentele din cadrul festivalului, anul acesta vom avea practic două conferinţe care se vor derula în paralel. Una este dedicată zonei care ţine de inovaţie şi creativitate, cea de-a doua este axată pe chestiuni mult mai practice, actuale. Fiecare va dispune de o scenă şi de o sală separată", spune Dragoş Stanca, managing director Thinkdigital, compania care organizează evenimentul.

ICEEfest – prescurtare de la la Interactive Central and Eastern Europe Festival - este noul brand sub care evenimentul lansat local ca RoNewMedia în 2008 a atacat, începând de anul trecut, piaţa marilor evenimente din domeniul tehnologiei şi industriei digitale din regiune.

Festivalul este organizat în parteneriat cu Orange şi cu sprijinul Microsoft- prin Internet Explorer 10 si Windows 8 – şi se va desfaşura în 6 şi 7 iunie la Grand Cinema Digiplex din cadrul Baneasa Shopping City. Biletele sunt disponibile pe site-ul oficial www.ICEEfest.com iar zona expoziţională a evenimentului este încă deschisă partenerilor.

In curand