Ipoteza-soc: Carne de caine, gasita in mancarea fast-food din Marea Britanie?

Un nou scandal alimentar ar putea izbucni, in Marea Britanie, dupa ce inspectorii sanitari au descoperit in mancarea de la fast-food un aliment care nu a putut fi identificat imediat, iar jurnalistii englezi au lansat ipoteza ca ar putea fi vorba de carne de caine.


O echipa a postului de televiziune BBC a trimis la teste mai multe probe din curry si kebap, produse cumparate de la 6 lanturi alimentare diferite de tip fast-food.

Potrivit Daily Mail, rezultatele au fost socante.

Astfel, a fost descoperita carne si sange de pui intr-un fel de mancare. In plus, un burger nu avea niciun pic de carne, ci doar sange si maruntaie.

Insa cel mai alarmant produs a fost curry-ul, in care s-a descoperit o carne care nu era nici de pui, nici de vita, porc sau capra, iar toate testele realizate nu au reusit sa identifice animalul de provenienta.

In consecinta, jurnalistii britanici se intreaba daca nu cumva carnea nu este de caine, avand in vedere ca s-a facut recent o astfel de descoperire la un fast-food din Spania.

In Marea Britanie a fost descoperita lasagna cu carne de cal, etichetata drept carne de vita, in februarie. In acest scandal a fost implicata si Romania, insa autoritatile franceze au precizat ca firma Spanghero ar fi fost vinovata de etichetarea frauduloasa.

 

radio manele radio manele online