Laura Cosoi şi-a pregătit iubitul înainte să-l scoată în lume

Cei doi au dat o fugă în mall înainte de a se duce la un eveniment monden.
După şase luni de relaţie, Laura Cosoi a decis că este momentul să-şi scoată iubitul în lume. Actriţa şi tânărul afacerist Cosmin Curticăpean s-au pregătit intens o zi întreagă pentru a putea fi strălucitori pe covorul roşu.

Luni seară a avut loc primul eveniment monden din viaţa de cuplu a Laurei Cosoi (31 de ani) şi a lui Cosmin Curticăpean (36 de ani).

Luni, actriţa şi iubitul ei şi-au ridicat costumele pentru gala la care au fost prezenţi


„A fost un eveniment absolut deosebit. Nu puteam să merg neînsoţită, iar Cosmin era cel care trebuia să-mi stea alături", a motivat Laura decizia de a-l prezenta lumii mondene pe Cosmin. Aceasta a povestit că partenerul său a avut emoţii cu această ocazie, însă că a depăşit situaţia cu bine.

„S-a simţit puţin ciudat, cu toate camerele alea pe el. A fost uşor stânjenit, e firesc. Însă a fost bine până la urmă", a mai spus Laura, pentru Click! „Probabil că ar fi trebuit să-i spun câteva lucruri, însă nu mi-am dat seama la timp. Din fericire, s-a descurcat de minune fără sfaturi", a completat vedeta.

Laura şi Cosmin s-au pregătit din timp pentru primul lor eveniment public. Cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click!, în cursul zilei de luni, în timp ce-şi ridicau ţinutele de gală. Laura a mărturisit că alegerea costumului a făcut-o Cosmin.

„Fiecare s-a preocupat de ţinuta sa. Eu mi-am ales rochia şi el costumul. Nu m-am implicat prea mult, doar l-am sfătuit puţin. El l-a ales singur. Un smocking e clasic, nu am avut ce sfaturi să-i dau. Rochia mea este de la Stephan Pelger. Costumul lui Cosmin este de la un brand, sincer nu ştiu cum se numeşte. Îl comandase deja, iar noi am mers împreună doar să-l ridicăm", ne-a povestit actriţa.

Seara petrecută la Opera Română, unde s-au acordat premiile Gopo, a fost una reuşită pentru cei doi, atât Laura cât şi Cosmin primind foarte multe laude cu privire la relaţia lor. Faptul că le stă bine împreună a fost remarcat de toată lumea. „Partenerul de viaţă nu este un accesoriu. Eu îmi trăiesc relaţia cu Cosmin aşa cum credem noi de cuviinţă, firesc şi natural. Mă bucur însă că lumea ne place împreună", a mai declarat Laura.


În vara anului trecut, mai precis în iunie, Laura Cosoi şi Smiley au decis să se despartă, după o relaţie care a durat peste cinci ani. Cei doi şi-au anunţat ruptura tot printr-un comunicat, nedorind să divulge motivul. "După o relaţie care a durat mai bine de 5 ani, Laura Cosoi şi Smiley au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au luat de comun acord această decizie, fiind convinşi că aceasta e cea mai bună variantă pentru amândoi", se arată în comunicatul respectiv. Dacă Laura și-a refăcut viaţa sentimentală, Smiley nu a reușit să-și facă o nouă prietenă.
Cosmin e un afacerist din Târgu Mureş

Actualul iubit al blondei se numeşte Cosmin Curticăpean, are 36 de ani şi este din Târgu Mureş.

Tânărul are renume de mare crai, fiind bun amic cu celebrul Tudor Ionescu, fostul amant al Oanei Zăvoranu. „Iubitul Laurei Cosoi e din Târgu Mureş, dar stă mai mult la Braşov, căci are afaceri acolo. Laura şi Cosmin se cunosc de mult.

El are afaceri în Germania şi Austria, este plecat foarte des", a declarat o cunoştinţă a omului de afaceri, pentru Click! Principala afacere a lui Cosmin e cu maşini, pe care le aduce din Germania şi le vinde în România. Apoi, ar mai fi partener şi în afacerile lui Tudy, cu covrigi şi vin. Dar el mai deţine la Braşov un salon de înfrumuseţare de pe urma căruia profită Ioana, femeia cu care s-a iubit timp de 9 ani.

 

radio manele radio manele online