Accident în Capitală: Un taxi a fost prins între două tramvaie. Victimele au fost duse la spital

Un grav accident rutier a avut loc în Bucureşti, în cursul zilei de miercuri dimineaţa, după ce un taxi a fost prins între două tramvaie. Cele două victime, şoferul şi o pasageră, au fost duse la spital.

Un taxi a fost prins între două tramvaie ale liniilor 1 şi 11, în zona intersecţiei Şoseaua Progresul cu Calea 13 Septembrie, şoferul şi o femeie care se afla în maşină fiind duşi la spital, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti a spus că taximetrul a fost prins între două tramvaie ale liniilor 1 şi 11 care circulau în sens opus, accidentul fiind sesizat în jurul orei 8.35. În urma accidentului, şoferul taximetrului, în vârstă de 35 de ani, şi o femeie aflată în maşină, de 28 de ani, au fost răniţi la nivelul capului, însă sunt conştienţi, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

Cele două persoane rănite nu au rămas încarcerate în urma accidentului, acestea fiind scoase pe geamuri din maşina prinsă între cele două tramvaie, a precizat Daniel Vasile. La faţa locului au fost trimise un echipaj de prim ajutor, unul de descarcerare şi o autospecială de stingere incendiu. Traficul în zona producerii accidentului a fost restricţionat, la faţa locului fiind echipaje de la Brigada de Poliţie Rutieră.

La jumătatea lunii martie a avut loc un alt accident care a implicat o maşină şi un tramvai. Un bărbat a fost rănit uşor, în Capitală, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost acroşat de un tramvai al liniei 41. Circulaţia tramvaielor a fost blocată aproximativ o oră.

 

radio manele radio manele online