ANDREEA MARIN, în PUBLIC cu un alt BĂRBAT: ”Așa un bărbat îți trebuie ție: să te admire, să te adore”

Postura de femeie liberă și fără obligații pare să o prindă de minune pe Andreea Marin, care se apre că este mai admirată și înfloritoare ca niciodată.

Andreea Marin a paricipat zilele trecute la un eveniment caritabil, realizat în colaborare cu o asociație din Turcia. Vedeta a îmbrăcat un port specific femeilor din peninsula Anatolia, atrăgându-și numai cuvinte de laudă. Pe scenă la un moment dat a urcat și unul dintre partenerii alături de care a organizat evenimentul, iar reacțiile fanilor au fost pozitive, majoritatea spunându-i că vedeta ar avea nevoie de un bărbat care să-i semene celui cu care a fost fotografiată.

”Așa un bărbat îți trebuie ție: să te admire, să te adore”, ”Un bărbat adevărat, nu unul care să te transforme într-o femeie comună, cum nu ești și nu ai fost niciodată - și nici nu vei fi”, ”Ce frumos te admiră acest domn! Ești o frumusețe n-ai să duci lipsă de admiratori”, au fost câteva dintre mesajele transmise de fani.

Cine este Andreea Marin?
Andreea Marin, supranumită "Zâna Surprizelor", s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România. Andreea Marin are o vastă experienţă în televiziune lucrând ca reporter şi redactor la TVR 1, unde timp de trei ani a prezentat principalul jurnal de ştiri. Vedeta a cunoscut faima şi a fost cel mai mult apreciată pentru realizarea şi prezentarea emisiunii "Surprize, Surprize", care nouă ani a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment din România. Din punct de vedere profesional, realizările "Zânei Surprizelor" sunt mult mai vaste. Ea este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV cu sediul în Madrid, a prezentat mai multe festivaluri şi spectacole, printre care Eurovision, UNICEF, Cerbul de Aur, Mamaia şi a fost purtător de cuvânt pentru Garnier - L'Oreal, BMW Automobiles, Cartier, Procter Gamble. În 2006 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Junior, iar în 2007 a născut-o pe Violeta. Inspirată de fetiţa ei, a lansat împreună cu creatoarea de modă Irina Schrotter o linie vestimentară pentru bebeluşi, "Violet". La începutul lunii ianuarie 2013, cuplul a anunțat pe Facebook că divorțează.


radio manele radio manele online