GAFA URIAŞĂ la Acces Direct. "Ruşine, Simona Gherghe!"

Telespectatorii au criticat-o ddin nou pe Simona Gherghe după o gafă uriaşă. În timpul emisiunii "Acces direct" a fost difuzat un interviu cu solistul trupei Holograf, Dan Bittman, prezentat ca fiind "în direct".

Cântăreţul era, de fapt, în studioul Pro Tv, într-o emisiune concurentă.

Simona Gherghe a precizat, în final, că înterviul a fost înregistrat, însă acest lucru nu i-a mulţumit pe telespectatori, care au trimis zeci de mesaje critice pe pagina de Facebook a emisiunii.

"Aşa se minte poporul cu televizorul!!!:( urât din partea voastră... FOARTE URÂÂÂÂÂT!! RUŞINE! Simona mai bine era pt tine la pupitrul ştirilor, la ACCED DIRECT te faci rău tare de râs..."


"Acces indirect cu Dan Bitman..."

"Simona, urmăream mereu emisiunea, dar de acum... am să spun ţi la alţii să mute pe alt post"

"Praf sunteţi. Vreţi să păcăliţi lumea să faceţi audienşe şi puneti că Dan Bittman e în direct la voi. Ruşineee".

"Îmi pare rău să spun lucrul ăsta, dar în după masa asta m-am uitat şi eu la Acces Direct, eram curios să îl vad pe Dan Bitman, dar din păcate încă o dată Simona m-ai dezamăgit. Ştiam că e în direct şi când colo ce sa vezi, acelasi Dan Bitman 100% direct pe Pro tv la Măruţă, dar probabil producători tăi sunt de 2 lei, iar tu te laşi prostită de ei, eu sunt ardelean şi noi nu ne lăsăm aşa uşor prostiţi, pe mine m-ai pierdut ca telespectator şi ca mine cu siguranţă sunt mulţi, deci nu te mai poţi lăuda cu super emisiune, pentru că e din ce în ce mai slabă".
"Ruşine SIMONA GHERGHE, chiar nu pot crede că am urmărit emisiunea în fiecare zi, sper şi cred că o să mai ai bunul simţ să nu mai apari mâine la ora 5

"ACCES DIRECT nişte mincinoşi la faza cu Dan Bitman... Era în direct la Măruţă şi voi aţi încercat să ne păcaliţi".

 

radio manele radio manele online