Chelsea, pusă la zid de presa londoneză după eșecul din România

Chelsea este făcută praf în presa londoneză după înfrângerea suferită în faţa Stelei. Victoria românilor este una binemeritată, recunosc englezii în faţa jocului slab şi lipsit de iniţiativă al celor de la Chelsea.

Meciul Steaua-Chelsea din optimile Europa League i-a dus pe români direct pe prima pagină a ziarelor din Marea Britanie. Majoritatea critică evoluţia londonezilor, în timp ce echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a cules toate laudele.

The Guardian scrie că returul va fi unul greu pentru londonezi după "Amarul Bucureşti", aşa cum a intitulat The Mirror experienţa din Europa League.

"Amarul București: Chelsea învinsă în România în prima manșă a optimilor Europa League. Rafa Benitez insistă că Chelsea este încă în viață în Europa League, în ciuda înfrângerii în țara lui Dracula care a înfipt o nouă țepușă în inima sezonului lor", titrează The Mirror.

Nici supremaţia Stelei din campionarul românesc nu a fost trecută cu vederea de presa din Londra.

"Steaua care deține un avantaj de 12 puncte în campionatul românesc, a profitat de puținele șanse pe care le-a avut și a fost ovaționată de un public care i-a inclus printre alții pe fostul căpitan al României, Gheorghe Hagi, fostul campion la tenis Ilie Nastase și premierul țării, Victor Ponta", notează cei de la BBC în timp ce jurnaliştii de la The Sun spun că penalty-ul marcat de Raul Rusescu a scufundat deţinătoarea trofeului Champions League.

 

radio manele radio manele online